Nejnovější recenze ze sekce Zesilovače do auta
Mam dobrou zkusenost z touto radou zesilovacu Pioneer gm-d 8604 / 8704 / 9704 / 9601 / 9701 monobloky jsou uplne bezvadny a u jednoho 4 kanalu se stalo ze pri nulovem nastaveni zvuku bylo z reproduktoru slyset drobne ruseni pouze kdy nehrala hudba bylo to tak slabe ze by to 95 procent lidi ani nezaznamenala nic tak zasadniho celkove moc dobre zesilovace.
Mam dobrou zkusenost z touto radou zesilovacu Pioneer gm-d 8604 / 8704 / 9704 / 9601 / 9701 monobloky jsou uplne bezvadny a u jednoho 4 kanalu se stalo ze pri nulovem nastaveni zvuku bylo z reproduktoru slyset drobne ruseni pouze kdyz nehrala hudba bylo to tak slabe ze by to 95 procent lidi ani nezaznamenala nic tak zasadniho celkove moc dobre zesilovace.
- výkon
- zpracování
- Vzhled
- Dostačující výkon
- Kvalitní terminály
Mám v autě 2DIN rádio z Číny, které nemá dostatečný výkon, tak jsem chtěl nějakej levnější zesilovač, kterej by trošku podpořil zvuk. A naprostá spokojenost ;)
tento zesilovac mohu doporucit uz jsem jich namontoval nekolik ikdyz je cena pod 2 tisice jedna se o kvalitni zesilovac z moc dobrym zvukem a zadnym rusenim je tak jednoduchy ze by se i snadno opravil zatim jsem se nesetkal z vadnym kusem nebo ze by odesel vykon 4x70w nebo 2x170w je dostatecny pro bezne pouziti misto zakladniho zesileni autoradii 4x27w je tohle dobry zaklad dobreho ozvuceni auta bez problemu lze pouzit pro dva subwoofery o vykonu 250w rms.
Skvělý zesilovač, kvalita zvuku je super. Ve srovnání s Gladen RC 600c1, je tento Audison lepší, výkonější a bas je takový příjemnější. Dobrý odběr proudu, zatím používám bez kapacitoru a o poblikávání světel nemůže být řeč. Doporučuji.
Zatim zakoupeno a čeká na montáž.
- Skvělý produkt byl mi dodán přímo s nastavením pro moje BMW a zvuk oproti originálu je o několik tříd výše. Rozhodně stojí za investici.
- Kvalita,výkon,cena
Hertz H 604
Přidáno: 5. listopadu 2019
(naposledy upraveno 5. listopadu 2019)
Zakoupeno v Ahifi
- Délka je naprosto dostačující a kabel je bytelne konstrukce. Vše ok.
- Hraje dobře jsem spokojen
- Design
- Výkon koncových zesilovačů s TDA 7377 drtivých 6x20W
3x TDA 7377 max.6x20w 4ohm. Každý TDA 7377
má v sobě 4x6w do můstku.
Takže žádná zábava. Bylo divné, že hraje slaběji než moje autorádio.....Už mi došlo, že jsem vyhodil 3 litry do kanálu.
Doporučuji jen odvážlivcům.
- za pár korun hodně muziky
- Již druhý montovaný do auta a super spokojenost
Pokud by mel dutinkove terminal na pripojeni byl by to výborný zesilovac zvukove je v poradku mohl by jeste existovat ve vysim vykonu o jednou tolik.
Za ty peníze spokojenost.
Nezabere moc místa, lehko se zapojuje a nastaví, nemám s ním nejmenší problém.
- MALÉ ROZMĚRY
Zobrazuji 41 - 60 ze 223 recenzí « Předchozí 1 2 [ 3 ] 4 5...12 Další »